Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Místo záchranky si muž po nehodě přivolal kamaráda, pak se ale jeho stav zhoršil

Dopravní nehodu se snažil zatajit před policisty motorista, který havaroval se svým vozem na silnici II/198 poblíž Mlýnce na Tachovsku. Při nehodě se ovšem muž zranil a jeho zhoršený zdravotní stav si vyžádal příjezd záchranky.

„Devětatřicetiletý motorista nezvládl na silnici mezi Přimdou a Mlýncem řízení vozidla a vyjel do protisměru, kde mimo komunikaci narazil levým bokem automobilu do vzrostlého stromu. Řidič se při havárii zranil, a tak poprosil svého kamaráda, aby jej odvezl do nemocnice na vyšetření,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.  

Po cestě se však zraněnému muži u Ostrova u Stříbra přitížilo, a tak mu řidič na místo přivolal záchrannou službu, která jej převezla do nemocnice. „Ještě před tím se ale na místo dostavili dálniční policisté, kteří provedli dechovou zkoušku. Ta měla pozitivní výsledek. Přístroj naměřil hodnoty 1,60 a 1,52 promile alkoholu. V nemocnici byl pak u zraněného proveden odběr krve,“ řekla mluvčí.  

Nehodou se policisté i nadále zabývají a čekají na výsledky lékařského vyšetření a provedeného odběru krve. Vzniklou škodu odhadli na 70 000 korun.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, zranění, alkohol za volantem, záchranná služba, havárie, nemocnice, okres Tachov, Mlýnec, Přimda, Ostrov u Stříbra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Místo záchranky si muž po nehodě přivolal kamaráda, pak se ale jeho stav zhoršil  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.