Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Partnerské neshody vygradovaly v pokus o vraždu, muž napadl nožem svou partnerku

Napřed hádka, poté napadení nožem. Tak dopadly neshody páru v Plzni na Slovanech. Vážná zranění dvaapadesátileté ženy si vyžádala okamžitou operaci. Policie útočníka na místě zadržela, nebyl pod vlivem alkoholu ani drog.

V sobotu po deváté večer dostali záchranáři hlášení, že v jednom z bytů na Slovanech měla být pobodána žena. Záchranáři ji na místě ošetřili a transportovali do nemocnice, kde se ihned podrobila nutné operaci.

„Přivolaní policisté na místě činu zjistili, že tomuto jednání měly předcházet partnerské neshody a po jejich předchozí slovní rozepři měl muž své partnerce následně způsobit bodné poranění nožem. Policisté muže na místě zadrželi, provedli ohledání místa činu a zajistili maximální počet stop a také předmětný nůž,“ popisuje policejní mluvčí Veronika Hokrová.

U muže také policisté provedli zkoušku na přítomnost alkoholu a drog, obě s negativním výsledkem. Z místa byl útočník převezen do policejní cely. Celý případ převzala krajská kriminálka.

„Vrchní komisař odboru obecné kriminality předal jednapadesátiletému muži usnesení o zahájení trestního stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy spáchaný ve stádiu pokusu. Zároveň bude státnímu zástupci podán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ dodala Hokrová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, Plzeň, napadení, policie, útok, pokus o vraždu, pobodání, Slovany, Plzeň 2-Slovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Partnerské neshody vygradovaly v pokus o vraždu, muž napadl nožem svou partnerku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.