Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Drama na parkovišti. Dítě sedící v autosedačce se v největším vedru nešťastnou náhodou uzamklo uvnitř vozu

Obrovské drama, při kterém šlo opravdu o minuty a o život malého dítěte, zažili strážníci plzeňské městské policie. V osobním automobilu zaparkovaném v městské části Lochotín se nešťastnou náhodou uzamkl chlapeček sedící v autosedačce. Teplota ve vozidle rychle stoupala v současných odpoledních vedrech k velmi nebezpečným hodnotám.

Velkou chybu udělal třiatřicetiletý muž při nakládání svého malého dítěte do autosedačky. „Dal mu na chvilku klíče od auta, aby ho zabavil a zabouchnul dveře. Neškodná hra se během okamžiku proměnila v noční můru. Dítě nechtěně zamklo auto a zůstalo uvězněné uvnitř. To, co by žádný rodič nechtěl zažít, se stalo realitou,“ popsala případ mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Otec uzamčeného chlapce si naštěstí okamžitě uvědomil, že musí jednat. „S rostoucími obavami o bezpečnost svého potomka se obrátil na strážníky, kteří bleskově dorazili. Ti na jeho žádost rozbili okénko, aby mohl co nejrychleji dítě vysvobodit. Vše se naštěstí vyřešilo bez vážnějších následků a volat záchranáře nebylo tentokrát nutné,“ dodala mluvčí Pužmanová.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Městská policie Plzeň

Štítky zamčené dítě, dítě v autě, uzamčené auto, záchrana dítěte

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama na parkovišti. Dítě sedící v autosedačce se v největším vedru nešťastnou náhodou uzamklo uvnitř vozu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.