Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Namol opilá matka před sebou sotva tlačila kočárek s dítětem, pak ječela na strážníky

Jako naprosto nezodpovědný rodič se předvedla opilá žena, která se kymácela u kočárku poblíž hlavního vlakového nádraží v Plzni. Městkou policii na tento alarmující případ upozornil všímavý svědek. Dotyčná byla zpočátku klidná, rychle ale otočila a začala na strážníky hulákat.

Všechny, kteří se pohybovali u Terminálu autobusového nádraží Plzeň nedaleko hlavního nádraží, vyděsil pohled na ženu, která před sebou sotva dokázala tlačit kočárek s malým dítětem. Jeden ze svědků ihned informoval strážníky s tím, že je dotyčná nejspíš totálně opilá.

„Strážníci okamžitě vyrazili na místo a v Šumavské ulici ji zahlédli, jak vrávorá po chodníku. Již při prvním oslovení bylo zřejmé, že je silně pod vlivem alkoholu, o čemž vypovídal nejen její nestabilní pohyb, ale také odér alkoholu linoucí se z jejího dechu,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Žena byla zpočátku klidná, brzy ale začala hlasitě křičet a odmítala se strážníky spolupracovat. Po chvíli se opět uklidnila a bylo možné ověřit její totožnost a provést u ní dechovou zkoušku. Ta ukázala závratných 2,67 promile alkoholu v dechu. „Ještě vyšší hodnotu pak vykázal přístroj při opakovaném měření. Vzhledem k závažnosti situace si případ k dalšímu šetření převzali případ policisté. Dítěti se naštěstí nic nestalo,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MP Plzeň

Štítky opilá matka, namol opilá žena, opilá žena, matka roku, nezodpovědná matka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Vyndalho

ty jseš tak blbej že kdyby jsi měl vyskočit jak jseš blbej tak tě budou muset sestřelit a satelity na orbitu mají problém....

Sobota, 7. září 2024, 10:45Odpovědět

Jiří Svoboda

Takovéto krasavice inteligentní by vůbec neměly rodit. Pochybuji, že by byla schopná se o dítě postarat i po vystřízlivění. Snad jenom do té doby, než by zase dostala "žízeň." To, že nadýchala přes dvě a půl promile, naznačuje, že to nebyl náhodný úlet, který by se dal jakž takž pochopit...

Pátek, 6. září 2024, 12:11Odpovědět

Vojtěch Vened

Taková normální Ukrajina, no.

Pátek, 6. září 2024, 11:58Odpovědět

Josef Vyndalho

ty jseš dement,asi volíš okamouru a jseš na pracáku viď, fotr tě měl utřít do záclony nebo nařezat metr dřeva,ty jseš úplně k hovnu....

Sobota, 7. září 2024, 10:42Odpovědět

Jiří Svoboda

Jdi už s tou Ukrajinou někam trubko, máš ještě nějaké jiné téma?

Pátek, 6. září 2024, 12:06Odpovědět

Vojtěch Vened

Vasyle, vy, Ukrajinci, se prostě neumíte chovat. U nás v ČR není obvyklé si vožrat sosák a pak jít venčit kočárek. Netahejte sem vaše manýry. Jste v civilizaci, ne v pralese.

Pátek, 6. září 2024, 13:42Odpovědět

Jiří Svoboda

Ty vygumovanej kreténe, už Werich říkal, že bavit se s blbem nemá význam. Jednak je to ztráta času a jednak mu tím vlastně prokazujeme laskavost, že ho vůbec bereme na vědomí. Takže já už ti tu laskavost prokazovat nebudu, ale jak Ukáčka nemám rád, přeju ti, aby si tě nějaký všimnul a rozhodil ti rypák. Potřebuješ to jako prase drbání. Pozdravuj svého psychiatra a nechlub se civilizací, když jsi ten poslední, který by měl do ní patřit. Pro tebe, ty hovádko boží, je škoda i toho pralesa, ty patříš do senkrovny. Otravuješ těma ukrošema, kudy lezeš, to už je na hospitalizaci v nějakém ústavu pro duševně choré.

Pátek, 6. září 2024, 15:38Odpovědět

Namol opilá matka před sebou sotva tlačila kočárek s dítětem, pak ječela na strážníky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.