Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Surový pokus o vraždu v samotném centru města a za bílého dne. Útočník oběť nejspíše pobodal

, aktualizováno 7. května 2024, 18:58

Zvrat v případu pobodané ženy v centru Plzně! Policie původně informovala, že oběť útok nepřežila. Později ale doplnila informaci, že se záchranářům podařilo ženu oživit. K útoku došlo v Křižíkových sadech kolem třetí hodiny odpoledne. Na místo činu okamžitě přijelo větší množství policistů, kteří místo obehnali páskou. Kriminalisté teď hledají další svědky.

Následkům vážných zranění nakonec v nemocnici podlehla čtyřiačtyřicetiletá žena, kterou napadl její partner v Křižíkových sadech v samotném centru Plzně. K události došlo v úterý kolem třetí hodiny odpolední. Policisté měli ihned vytipovanou...

 

Policie původně na sociální síti X informovala o úmrtí ženy v centru Plzně s tím, že šlo s největší pravděpodobností o násilný trestný čin. Později informaci upřesnila. „Z místa činu jsme disponovali informací, že žena zraněním na místě podlehla. Nyní však máme informaci, že se zdravotníkům podařilo ženu zachránit a nyní je v péči lékařů v nemocničním zařízení," informovala policie bez dalších podrobností o pachateli. „Ženu středního věku jsme za kontinuální resuscitace transportovali v kritickém stavu na Emergency FN Plzeň," doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky. 

Podle našich informací mělo dojít k pobodání. Bezvládné tělo ženy, nejspíš bezdomovkyně, leželo na lavičce. Policisté část parku uzavřeli a prohledávali okolí kvůli důkazům. Do akce nastupil i psovod se služebním psem. Policisté ve spolupráci se strážníky prověřili každý keř i odpadkové koše. Svou pozornost zaměřili vyšetřovatelé i na lidi bez domova, kteří se tam často pohybují. Zároveň žádají veřejnost o spolupráci. „Pokud jste se pohybovali okolo 15. hodiny v okolí Křižíkových sadů mohli byste nám pomoci,“ doplnila policie s výzvou, aby se případní svědci obrátili na linku 158. Křižíkovy sady jsou součástí oblíbeného sadového okruhu. Během zásahu se poblíž pohybovali studenti i maminky s kočárky.

FOTOGALERIE: Napadení ženy v Křižíkových sadech

Úterý, 7. května 2024, 16:07

K napadení došlo bílého dne v centru Plzně, zdroj: Zuzana Duzbabová
K napadení došlo bílého dne v centru Plzně, zdroj: Zuzana Duzbabová

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zuzana Duzbabova

Štítky vražda, pobodání, napadení, surové napadení, Křižíkovy sady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Surový pokus o vraždu v samotném centru města a za bílého dne. Útočník oběť nejspíše pobodal  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.