Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ozbrojení muži vtrhli do domu, spoutali a okradli tam několik lidí. Pátrá po nich česká i německá policie

, aktualizováno 12. dubna 2024, 11:04

Obrovské policejní manévry se momentálně odehrávají v příhraničí Plzeňského kraje. Ozbrojení lupiči měli u Tlumačova na Domažlicku vniknout do domu a spoutat několik lidí, které posléze okradli. Po pachatelích pátrají psovodi a ve vzduchu je také vrtulník. Do akce se zapojila i německá policie.

„V nočních hodinách jsme na tísňové lince přijali oznámení o tom, že do domu v obci v příhraničí Plzeňského kraje měli vniknout ozbrojení muži, kde poté spoutali několik osob. Na místo ihned vyjelo několik policejních hlídek, které po neznámých pachatelích začaly ihned pátrat,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Na místo dorazil i psovod a nad lokalitou létá vrtulník. Do pátrání se zapojili i policisté ze sousedního Německa. „Vyvíjíme maximální úsilí, abychom podezřelé muže zadrželi,“ dodala Brožová. Nikdo z přepadených nepřišel k úrazu. „Záchranná služba na místě nezasahovala," potvrdila Mária Svobodová z krajské záchranky. Podle informací deníku Právo mělo jít o tři ozbrojence v černých kombinézách. Obětí přepadení je podle deníku německý podnikatel, jehož společnost provozuje noční klub na Folmavě. V ČR má povolený pobyt. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky ozbrojení muži, pátrací akce, příhraničí, přepadení, policejní vrtulník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ozbrojení muži vtrhli do domu, spoutali a okradli tam několik lidí. Pátrá po nich česká i německá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.