Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Náklaďák s pískem skončil na střeše a řidič v nemocnici, zranění utrpěla i žena, jejíž auto rozmáčkl spadlý strom

Pět jednotek hasičů vyjíždělo na Tachovsku k nehodě nákladního vozu, který skončil převrácený mimo silnici. Z kuriózně a nebezpečně vyhlížející události vyvázl mladý řidič s lehčím zraněním. Na střeše skončila i řidička, která jela se svým psem od veterináře. Během řízení nedávala pozor a nabourala. Ještě hůře dopadla žena z osobního auta na Rokycansku. Během jízdy se na její vůz zřítil strom.

Na silnici mezi Černošínem a Planou nedaleko obce Svahy havaroval kamion převážející písek,“ informoval mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. Dvacetiletý řidič utrpěl lehčí zranění a záchranka ho převezla do fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně. Na místě zasahovalo pět jednotek hasičů z Plzně, Stříbra, Plané a Tachova, jelikož byl na místě ohlášen větší únik nafty. Podle dostupných informací jel šofér od Černošína směrem na Planou a vyjel vpravo mimo komunikaci, prorazil svodidla a převrátil se na střechu. Alkohol u řidiče vyloučila provedená dechová zkouška, škodu policie odhadla na 400 tisíc korun.

Havarovala cestou od veterináře

Na střeše skončila i řidička vozu Škoda Octavia, která jela se svým psem od veterináře. Řidička utrpěla lehčí zranění a skončila v Klatovské nemocnici, pes se vrátil na veterinu k pozorování. „Řidička jela ve směru jízdy od Klatov na Ostřetice. Podle dosud zjištěných informací nevěnovala pozornost řízení a vyjela vpravo za okraj pozemní komunikace, kde přední částí narazila do vodní propustě, následkem čehož se vozidlo převrátilo na střechu,“ popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Iva Vršecká.

Nedaleko Rokycan v lokalitě Pod Kotlem došlo k další nehodě. Tentokrát se zřítil strom na jedoucí vozidlo. „ Ženu ročník 1976 jsme transportovali na Urgentní příjem FN Plzeň se středně těžkým zraněním,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky. Hasiči následně strom rozřezali a silnici zprůjezdnili.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda, dopravní nehoda, kuriozní nehoda, převrácený náklaďák, auto na střeše, spadlý strom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náklaďák s pískem skončil na střeše a řidič v nemocnici, zranění utrpěla i žena, jejíž auto rozmáčkl spadlý strom  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.