Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zlodějský páreček si nakradl pořádnou zásobu prezervativů

Pořádné zásoby prezervativů si rozhodli udělat pětatřicetiletý muž se svojí o dva roky starší partnerkou z Rokycanska. V jedné plzeňské drogerii si proto nabrali 108 kusů kondomů, za které ale nezaplatili. Teď mají na svědomí obvinění z krádeže.

Do drogerie na Lochotíně se dvojice vypravila společně. „Úloha ženy měla spočívat v zabavení místní obsluhy prodejny. Muž si tak na prodejní ploše nepozorovaně několik balení kondomů uschoval do svého batohu. S takto ukrytým zbožím z prodejny odešel přes pokladní zónu, aniž by za uvedené zboží zaplatil. Zbylé balení kondomů žena následně uschovala ve své kabelce, kdy prošla pokladní zónou bez zaplacení ven z prodejny,“ popsala akci pachatelů mluvčí policie Veronika Hokrová. Celkem zmizelo 24 kusů balení. 

Pachatelka se však ještě ten den v době okolo půl šesté večer do místní drogerie vrátila, zamířila si to rovnou do oddělení s dekorativní kosmetikou, kde odcizila řasenku. Tu si následně uschovala do rukávu bundy. S takto ukrytým zbožím přešla přes pokladní zónu bez zaplacení ven z prodejny. Jednání dvojice ovšem neuniklo ostraze a spadla klec.  

„Jednání se muž a žena dopustili i přesto, že byli za takový čin v posledních třech letech pravomocně odsouzeni. V případě uznání viny jim v pravomocném odsouzení může hrozit až tříletý trest odnětí svobody,“ doplnila mluvčí policie Hokrová. 

Ohodnoť článek

Štítky kondomy, krádež, krimi, Plzeň, kondom, okres Rokycany, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlodějský páreček si nakradl pořádnou zásobu prezervativů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.