Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Od jídla na sporáku vzplála kuchyňská linka, rodina s malými dětmi skončila v nemocnici

Škodu za půl milionu korun způsobil požár v rodinném domě u Slavošovic na Klatovsku. Od jídla na plotně začala hořet kuchyňská linka. Čtyři lidé skončili po nadýchání kouře v nemocnici. Mezi nimi byly i dvě malé děti ve věku dvou a čtyř let.

„U Slavošovic na Klatovsku došlo v rodinném domku k požáru potravin na plotně. Oheň zasáhl i skříňku nad kuchyňskou linkou,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. Čtyřčlenná rodina stihla ze silně zakouřeného objektu utéct ještě před příjezdem hasičů.

„Záchranáři z místa transportovali všechny evakuované osoby. Muže ročník 1993, ženu ročník 1996 a dvě děti ve věku čtyř a dvou roků. Všichni byli převezeni k dalšímu vyšetření do Klatovské nemocnice po nadýchaní kouřových zplodin,“ upřesnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

Vyšetřovatel odhadl škodu na půl milionu korun. Událostí se také zabývá policie. „Příčina a okolnosti požáru jsou předmětem dalšího šetření, jedna z vyšetřovacích verzí je technická závada na elektroinstalaci,“ uzavřela policejní mluvčí Iva Vršecká.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky požár rodinného domu, požár, požár od jídla, zplodiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od jídla na sporáku vzplála kuchyňská linka, rodina s malými dětmi skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.