Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž se dobýval do obchoďáku a bušil hlavou do zdi, další silně opilý zákazník dělal problémy v kasinu

Co dočinění s plzeňskými městskými strážníky měli dva problémoví muži. První z nich se v opilosti domáhal vstupu do obchodního centra v Lochotínské ulici. Ostraha se mu snažila vysvětlit, proč dovnitř nesmí. On se ale začal chovat agresivně a mimo jiné udeřil hlavou do zdi. Další ochmelka si ustlal u hracích automatů v kasinu v centru města. V sobě měl téměř pět promile.

Značně neodbytný byl odpoledních hodinách muž, jehož jediným cílem bylo domoci se vstupu do obchodního centra v Lochotínské ulici. „Ostraha se mu snažila vysvětlit, že ho dovnitř ve stavu opilosti nemůže vpustit, avšak nechtěl tomu nějak porozumět. Proto na místo dorazili strážníci. Ti museli během okamžiku čelit nečekané situaci,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Když totiž ověřovali jeho totožnost, začal být agresivní a zčistajasna udeřil hlavou do zdi budovy a dál se snažil tento nepochopitelný „chvat“ zopakovat. „Muž výzvy strážníka, aby jednání zanechal, neuposlechl. Z toho důvodu strážník použil donucovacích prostředků včetně pout a zabránil tím jeho dalšímu konání. Přivolaní záchranáři si muže převzali do své péče a za asistence strážníků byl transportován k dalšímu vyšetření do nemocničního zařízení,“ doplnila Pužmanová.

Tento incident ale zdaleka nebyl tím posledním, který strážníci ten den řešili. Necelou hodinu po poledni vyjížděli do kasina v centru města. U hracích automatů se tam totiž válel opilý host. „Nadměrnou konzumací alkoholu se dostal do takového stavu, kdy už se sám nedokázal zvednout. Cestou ke služebnímu autu, které ho dopravilo k vystřízlivění na záchytku, jej strážníci museli notně podpírat. Nebylo vůbec divu, v těle mu totiž kolovalo více než 4,5 promile,“ uzavřela mluvčí. 

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Plzeň + Pixabay

Štítky opilý muž, agresivní muž, agresivní opilec, hlavou do zdi, kasino, silně opilý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se dobýval do obchoďáku a bušil hlavou do zdi, další silně opilý zákazník dělal problémy v kasinu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.