Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Sexuální predátor dlouhodobě znásilňoval bezbrannou obyvatelku chráněného bydlení. Už je ve vazbě

Bezbrannou čtyřicetiletou ženu žijící v chráněném bydlení dlouhodobě a opakovaně znásilňoval dvaašedesátiletý muž z Domažlicka. Policisté teď nebezpečného pachatele dopadli a soudce již rozhodl o jeho vzetí do vazby.

„Domažličtí kriminalisté zahájili trestní stíhání muže (62), kterého obvinili ze spáchání pokračujícího zvlášť závažného zločinu znásilnění. Toho se měl dopustit tím, že v období od dubna do října loňského roku při návštěvách čtyřicetileté ženy v jejím chráněném bytě na ní opakovaně vykonával pohlavní styk a vynucoval si i jiné sexuální praktiky, přičemž zneužíval její bezbrannosti. Žena se vzhledem ke svému duševnímu stavu nedokázala aktivně bránit,“ popsala útoky zadrženého muže mluvčí policie Dagmar Brožová.

Kriminalisté státnímu zástupci podali podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soudce Okresního soudu v Domažlicích při vazebním jednání rozhodl o tom, že obviněný bude stíhán vazebně mimo jiné i proto, že již byl za obdobný čin vůči stejné poškozené v minulosti pravomocně odsouzen.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zneužíval ženu, chráněné bydlení, zadržený pachatel, putoval do vazby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sexuální predátor dlouhodobě znásilňoval bezbrannou obyvatelku chráněného bydlení. Už je ve vazbě  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.