Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Agresivní muž ve vzteku napadl během kontroly ze strany městské policie kolemjdoucího muže. A to neměl dělat

Extrémně bohatý slovník na nejrůznější vulgarity předvedl muž, kterého hlídka plzeňské městské policie přistihla nad ránem uvnitř vestibulu autobusového nádraží. Popíjel tam na veřejném místě alkohol, což je podle městské vyhlášky zakázané. Agresivní opilec se pak pokusil napadnout kolemjdoucího muže, a to rozhodně neměl dělat!

Popíjet alkohol na místě, kam pod vlivem nesmíte ani vstoupit, a ještě přes platnost vyhlášky o zákazu konzumace alkoholu na veřejnosti, není dobrý nápad. Přesvědčil se o tom čtyřiapadesátiletý muž, který postával s plechovkou piva a panákem vodky ve vnitřních prostorách nádražního vestibulu v Husově ulici.

Již od prvního oslovení začal muž strážníkům sprostě nadávat. „Na výzvy hlídky nereagoval a odmítal spolupracovat. Muže se následně podařilo usměrnit a halu vestibulu sám opustil. O 2,5 hodiny později provedla hlídka kontrolu prostor na autobusovém nádraží znovu. Uvnitř se nacházel ten jistý muž. Plechovek od piva přibylo, opilost stoupla. Chování dotyčného muže vygradovalo tím, že se pokusil během řešení hlídkou napadnout náhodného kolemjdoucího, který se vyjádřil k jeho chování,“ popsala incident mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Následně již nebylo nač čekat a proti agresivnímu muži použili strážníci donucovací prostředky. „Dechovou zkoušku muž několikrát odmítl. Za výkřiků všemožných nadávek byl dotyčný bezpečně sveden na zem a byla mu přiložena pouta. Jeho cesta následně vedla do protialkoholní záchytné stanice. Po vystřízlivění se bude ze svých četných přestupkových jednání zpovídat,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky agresivní muž, pil alkohol, zákaz konzumace alkoholu, incident na nádraží, městská policie, napadl muže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Vyndalho

odvézt za město tam dvouhodinová "léčba gumovými domlouvátky dokud se nepochčije" a potom sebrat boty a nechat ho tam..........

Neděle, 4. února 2024, 15:09Odpovědět

Richard Šebesta

Souhlas

Pondělí, 5. února 2024, 16:53Odpovědět

Agresivní muž ve vzteku napadl během kontroly ze strany městské policie kolemjdoucího muže. A to neměl dělat  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.