Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Řidička volkswagenu se v den svých narozenin řítila rychlostí 96 km/h ulicí, kde je povolena jen padesátka

Rychlostí 96 kilometrů v hodině prosvištěla kolem policejního radaru v Domažlické ulici v Plzni devětadvacetiletá řidička. V místě platí nejvyšší povolená padesátikilometrová rychlost. Motoristka si tak nadělila nechtěný dárek k jejím narozeninám, které v ten den měla. Může počítat s tím, že na nějakou dobu nebude řídit a dostane i tučnou pokutu.

Vozidlo značky Volkswagen při projíždění Domažlickou ulicí překročilo maximální povolenou rychlost v obci. Namísto stanovené padesátky tudy projížděla řidička šestadevadesátikilometrovou rychlostí v hodině. „Po nezbytně provedených úkonech mladé ženě strážníci sdělili okolnosti řešení dopravního přestupku, který s ní bude muset projednat místně a věcně příslušný správní orgán. Za vysoké překročení rychlosti řidičce hrozí zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení vozidel od šesti do osmnácti měsíců, sankce v řádech tisíců korun a započtení šesti bodů do karty řidiče,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky měření rychlosti, překročila rychlost, nejvyšší povolená rychlost, zákaz řízení

VIDEO: Řidička volkswagenu se v den svých narozenin řítila rychlostí 96 km/h ulicí, kde je povolena jen padesátka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.