Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž s tetováním krokodýla na krku vystoupil v sobotu z auta svého kolegy na dálnici D5 a od té doby je nezvěstný

Z automobilu svého spolupracovníka vystoupil na čerpací stanici u dálnice D5 v Rozvadově Michal R. a pak zmizel. Událost se stala už v sobotu 13. ledna ve večerních hodinách. Od té doby je muž nezvěstný. Nemá peníze, mobil a trpí psychickými problémy. Existují vážné obavy o jeho život.

„Tachovští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po sedmatřicetiletém muži. Dne 13. ledna 2024 ve večerních hodinách odešel v prostoru čerpací stanice v obci Rozvadov, při dálnici D5 na 150. kilometru ve směru jízdy na Plzeň z vozidla svého spolupracovníka. Do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Muž je bez finanční hotovosti nemá mobilní telefon a trpí psychickými problémy,“ informovala mluvčí policie Iva Vršecká.

Pohřešovaný muž je 175 cm vysoký, má světlé krátce střižené vlasy, zrzavé strniště, modré oči. Na sobě měl černé kotníkové boty, šedé úzké kalhoty a tmavou bundu s červenými pruhy na rukávech. Na pravé straně krku má tetování ve tvaru krokodýla. „Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešovaném, aby se ozvali na tel: 974 337 316-7 nebo 974 322 015. Využít mohou také bezplatnou telefonní linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pohřešovaný muž, hledaný senior, pátrání po muži, odešel z auta, psychické problémy, dálnice D5

Muž s tetováním krokodýla na krku vystoupil v sobotu z auta svého kolegy na dálnici D5 a od té doby je nezvěstný  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.