Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Opilý motorista strážníkům tvrdil, že auto řídila jeho přítelkyně. Při kontrole ale vystoupil ze strany řidiče

Do ostré a předem prohrané hádky s hlídkou městské policie se pustil řidič, kterého strážníci nachytali, když projížděl ulicí, kam je zákaz vjezdu. Motorista se vehementně snažil tvrdit, že auto řídila jeho přítelkyně. A jak se vzápětí ukázalo, vedl ho k tomuto lživému tvrzení dost pádný důvod.

„Pokud vjedete s vozidlem do ulice, kde díky dopravnímu značení určitě nemáte co dělat, tak je skutečně velká šance, že si vás některý ze strážníků všimne a následně vás i s vozidlem zastaví. Přesně takovou chybu udělal řidič, kterého si naši strážníci skutečně všimli. Muž na pokyn vozidlo zastavil. Strážníkům pak začal tvrdit, že vozidlo řídila jeho přítelkyně, ačkoli právě vystoupil z vozidla ze strany řidiče,“ popsala zákrok Tereza Schliková z tiskového odboru městské policie.

Samotní strážníci mladého muže před malým okamžikem viděli, jak sedí za volantem jedoucího automobilu. A muž skutečně neměl dlouhé, hnědé vlasy na hlavě, jako měla jeho spolujezdkyně. „Po pár dalších marných výmluvách se muž přiznal, že vozidlo řídil a pro své nesmyslné vykrucování měl dobrý důvod. Následná dechová zkouška u něj ukázala 1,39 promile alkoholu a na výzvu strážníků nepředložil ani žádný z dokladů potřebný pro řízení motorových vozidel,“ informovala Schliková. Na místo pak přijela hlídka státní policie, která si muže převzala k dalším úkonům a tato jeho jízda by na nějaký čas měla být jeho poslední.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky opilý motorista, tvrdil že neřídil, vjel do zákazu, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý motorista strážníkům tvrdil, že auto řídila jeho přítelkyně. Při kontrole ale vystoupil ze strany řidiče  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.