Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž vyhrožoval použitím střelné zbraně, došla si pro něj zásahovka

Dramatické okamžiky zažili obyvatelé jednoho z domů v Plzni – Božkově. Ozbrojený muž tam mával zbraní a vyhrožoval, že bude střílet. Na místo okamžitě zamířila policie, která byla na místě do sedmi minut od ohlášení. Pro možného střelce si nakonec došla zásahová jednotka.

„Zadrželi jsme muže, který vyhrožoval použitím střelné zbraně. Oznámení o tom, že se v jednom domě v plzeňské městské části Božkov nachází muž, který vyhrožuje jejím použitím, jsme přijali v pondělí krátce po desáté hodině večer,“ informovala policie na sociální síti X.

Do Božkova vyjíždělo několik policejních hlídek včetně zásahové jednotky. První policisté byli na místě do sedmi minut od přijetí oznámení a začali ihned zabezpečovat okolí. Zhruba o hodinu později nastoupila do akce zásahovka a muže zadržela. „Ujišťujeme tedy veřejnost, že nikomu nehrozí žádné nebezpečí. Okolnostmi případu se budou zabývat nadále kriminalisté,“ uzavřela policie bez dalších podrobností.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky zásahová jednotka, střelec, vyhrožoval zbraní, ozbrojený muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vyhrožoval použitím střelné zbraně, došla si pro něj zásahovka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.