Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Kriminalisté po roce dopadli pachatele nesmírně krvavé vraždy. Muž ubil a ubodal cizince

Rok starou a nesmírně krvavou vraždu cizince se teď podařilo objasnit kriminalistům z Plzně. Pachatele hrůzného činu policisté dopadli a muž skončil ve vazbě. Svoji oběť ubil tupým předmětem a ubodal nožem.

Loni v září byl v plzeňské městské části Bory nalezen mrtvý muž, na jehož těle koroner zjistil známky cizího zavinění a kriminalisté začali případ vyšetřovat jako vraždu. „Neznámý pachatel pravděpodobně v době od 17. září 2022 do 22. září 2022 v zalesněném porostu tupým i ostrým nástrojem napadl muže neznámé totožnosti, kdy útok směřoval do oblasti hlavy a zad zemřelého, který na následky způsobených poranění zemřel,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

S ohledem na skutečnost, že zemřelý neměl u sebe žádné doklady, pátrali kriminalisté také po jeho totožnosti. Podařilo se jim zjistit, že jde o sedmačtyřicetiletého cizince. Dále kriminalisté vyhodnocovali výslechy různých osob, ale také kamerové záznamy. Na základě dlouhodobého vyšetřování se jim pak podařilo ustanovit i osobu pachatele.

„Dne 29. září 2023 zadrželi kriminalisté v Plzni dvaačtyřicetiletého muže a obvinili ho ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda, kterého se dopustil tím, že v úmyslu poškozeného usmrtit jej opakovaně udeřil tupým předmětem do hlavy a opakovaně ho bodl ostrým nástrojem, pravděpodobně nožem, do zadní strany hrudníku. tím mu způsobil zranění takového rozsahu, že na místě zemřel,“ uvedla policejní mluvčí.

Spolu se spisovým materiálem kriminalisté státnímu zástupci podali i podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soudce s návrhem státního zástupce souhlasil. Ihned po ukončení jednání byl obviněný muž eskortován do věznice.

Zavražděný muž, jehož otřesně zohavené tělo bez hlavy se našlo v řece, byl dvaatřicetiletý cizinec

Kriminalisté již znají totožnost bestiálně zavražděného muže v momentálně nejsledovanějším případu vraždy v Plzni. Zohavenou mrtvolu nalezl náhodný kolemjdoucí pod lávkou v řece Berounce na okraji Plzně. Tělu chyběla hlava a mělo mnohočetná...

Stále ještě naopak pátrají kriminalisté po pachateli bestiální vraždy dvaačtyřicetiletého slovenského bezdomovce, jehož zohavenou mrtvolu bez hlavy nalezl náhodný kolemjdoucí pod lávkou v řece Berounce na okraji Plzně. Na těle byla další mnohočetná bodnořezná poranění. Zavražděného muže se podařilo ztotožnit na základě testů DNA.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vražda, krvavá vražda, objasněná vražda, dopadený pachatel, pachatel ve vazbě, vražda cizince

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté po roce dopadli pachatele nesmírně krvavé vraždy. Muž ubil a ubodal cizince  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.