Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Já tady ty ryby pouze krmím, snažil se namluvit strážníkům přistižený pytlák. V ruce držel vlasec nahozený do vody

Na staršího pytláka sedícího u břehu řeky Mže, který se s nahozenou „pytlačkou“ pokoušel lovit ryby, upozornila strážníky plzeňské městské policie jedna všímavá žena. Hlídka okamžitě vyrazila prověřit toto oznámení a na místě opravdu ještě zastihli svérázného rybáře. Ten své jednání vysvětloval naprosto kuriózním způsobem a domů odešel bez ryby k večeři. Podívejte se pod článkem na video ze zákroku!

Muž sedící v podvečer na břehu plzeňské řeky na sebe upoutal pozornost svým neobvyklým chováním. K pytlačení si k jeho smůle vybral naprosto nekryté místo poblíž ulice Na Poříčí, odkud byl vidět už z dálky. Kontroloval neustále vlasec, na jehož konci měl připevněný háček s návnadou nahozený do vody a mezitím popíjel pivo z lahve.

„Stále se okolo sebe rozhlížel, zda jej náhodou při této činnosti někdo nepozoruje. Hlídka strážníků po příjezdu na místo pod lávkou zastihla pětašedesátiletého muže. Ten vůbec nechtěl připustit, že by ryby chytal. Naopak prohlašoval, že je pouze krmil a „pytlačku“ údajně našel. Žádné oprávnění ani povolení k lovu ryb u sebe muž neměl. Strážníci věc zadokumentovali a podezření na porušení zákona o rybářství postoupili k projednání správnímu orgánu,“ vysvětlila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky pytlák se saturnou, lovil ryby z řeky, krmil ryby, chytal na pytlačku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Já tady ty ryby pouze krmím, snažil se namluvit strážníkům přistižený pytlák. V ruce držel vlasec nahozený do vody  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.