Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Při koupání v rybníku se utopila čtyřiasedmdesátiletá žena

Večerní koupání se stalo osudným pro seniorku, která si chtěla zaplavat v Holoubkovském rybníku na Rokycansku. Její bezvládné tělo spatřil na hladině náhodný svědek. Okamžitě ženu vytáhl z vody a začal s resuscitací. V oživování pokračovali i přivolaní záchranáři, ale bohužel se u ženy již nepodařilo obnovit životní funkce. Proč se žena utopila zatím není jasné, policie nařídila u zemřelé soudní pitvu.

„V sobotu kolem deváté hodiny večerní našel náhodný kolemjdoucí v rybníce u menší obce na Rokycansku tělo mrtvé čtyřiasedmdesátileté ženy. Ve věci byla nařízena soudní pitva. Cizí zavinění bylo předběžně vyloučeno,“ potvrdila redakci Plzeňské Drbny policejní mluvčí Michaela Raindlová.

V letošním roce to není první případ utonutí v Plzeňském kraji. Minulý týden vylovili policisté z řeky Úhlavy v okrajové plzeňské městské části Hradiště tělo pohřešovaného pětadvacetiletého muže z jižního Plzeňsku, pravděpodobně utonul při koupání.  

Koncem června se v Plzni utopil v řece Radbuze třiatřicetiletý Ukrajinec. Nehoda se stala v plzeňské městské části Doudlevce. Podle policejní mluvčí se muž šel vykoupat do řeky Radbuzy a z dosud nezjištěných příčin se začal topit. Na místě byl se svým otcem, který se ho snažil zachránit. Záchranáři muže po příjezdu začali resuscitovat, přesto se ho nepodařilo zachránit. 

Další tragická nehoda se stala i zkraje letošního roku. Osmašedesátiletý cyklista spadl za jízdy z kola do odvodňovací strouhy potoka, rozbil si hlavu a poté se utopil. Tato nehoda se stala na Nový rok poblíž Chotěšova na Plzeňsku.

Autoři | Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky utonulá žena, utonula, koupání v rybníku, tragická nehoda, úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při koupání v rybníku se utopila čtyřiasedmdesátiletá žena  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.