Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Dvojice mužů vesele dováděla v kašně na náměstí, udělala si z ní hydromasážní vanu

Léto, teplé počasí a alkohol dělá s lidmi své a někteří neváhají udělat doslova cokoli, aby se trochu zchladili nebo se aspoň dobře pobavili. To byl i případ dvou rozdováděných mužů, kteří se svlékli a přímo na náměstí Republiky v Plzni naskákali do jedné z kašen. K jejich smůle je ale celou dobu zabírala městská kamera.

Pro netradiční osvěžení se chvilku před půlnocí rozhodli dva Němci a společně skočili do kašny Velbloud na plzeňském náměstí. „Bystré oko městského kamerového dohledu je zaregistrovalo právě ve chvíli kdy se jeden z mužů pohodlně usadil, zatímco druhý využíval samotný chrlič vody jako masážní prvek pro svá záda,“ popsala mluvčí městských strážníků Tereza Schliková.

Ke smůle obou mužů jim soukromou vířivku přijeli o pár minut později ukončit strážníci. Rozverní muži si za své chování vysloužili pokutu. Není to přitom poprvé, kdy zahraniční turisté při návštěvě západočeské metropole naskákali do kašen na náměstí. Loni se takto nechali vyhecovat od kamarádů dva Němci a taktéž se cachtali v kašně. Strážníci jim za jejich chování udělili dvoutisícovou pokutu. O pár dní dříve si jiná partička pěti Němců udělala z kašny Anděl hydromasážní vanu. Také oni dostali pokutu.

Čtete také:

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky koupali se v kašně, naskákali do kašny, vandalové, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dvojice mužů vesele dováděla v kašně na náměstí, udělala si z ní hydromasážní vanu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.