Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Opilá mládež zaměstnala plzeňské strážníky, teprve šestnáctiletý mladík skončil v nemocnici

Zkraje letních prázdnin přibývá případů, kdy policisté ale bohužel i záchranáři musí řešit teenagery pod vlivem alkoholu. V lepších případech to končí drobnou nevolností a kocovinou. V těch horších hospitalizací v nemocnici, kde skončil například i teprve šestnáctiletý mladík, jenž v opilosti padal do tramvajového kolejiště. Navíc přiznal i požití drog. Bohužel jsme informovali také o tragickém konci oslavy závěru školního roku, který skončil smrtí patnáctiletého Honzy z Klatov.

Nechybělo mnoho a párty v Plzni se mohla pro šestnáctiletého mladíka ze severního Plzeňska vyvinout velmi špatně. Naštěstí si jeho stavu všimnul svědek a přivolal pomoc. Podle mluvčí plzeňských strážníků Jany Pužmanové nadýchal mladík 2,5 promile.

„Mladík působil zmateně a podle oznamovatele, který s ním vyčkal do příjezdu hlídky, ohrožoval v tomto stavu svůj život a zdraví. Padal do silnice i do kolejiště u tramvajové zastávky. Kromě konzumace alkoholu mladík strážníkům doznal i požití drog. Záležitost bude postoupena k dořešení orgánu sociálně právní ochrany dítěte a informována bude taktéž Policie ČR,“ popsala mluvčí.

Dalšího opilého chlapce si v nočních hodinách všimli strážníci na Americké třídě. Už na první pohled bylo vidět, že míru vypitého alkoholu nezvládá, což především prozrazovala jeho chůze. Patnáctiletý chlapec ani moc nezapíral a rovnou přiznal, že měl nějaké pivo a Jägra. „Přístroj Dräger při dechové zkoušce vykázal hodnotu 1,36 promile. Teenager navíc vyzradil, kde si alkohol sám zakoupil. Celou záležitost si převzala na místě k šetření Policie ČR,“ dodala mluvčí.

Bohužel tragicky skončila oslava konce školního roku pro patnáctiletého Honzu z Klatov, kterého spolužáci našli nad ránem ve stanu bez známek života.

Žádná další osoba nemá podíl na tragické smrti úspěšného mladého judisty, který zemřel během školního večírku

Na tragické smrti patnáctiletého úspěšného judisty z Klatov neměla podíl žádná další osoba. Potvrdila to policie. Honza zemřel v noci na sobotu ve svém stanu při oslavě konce školního roku, kdy měl popíjet alkohol. Ve spánku zřejmě vdechl zvratky...

 

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky alkohol u nezletilých, opilý mladík, prodej alkoholu nezletilým, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá mládež zaměstnala plzeňské strážníky, teprve šestnáctiletý mladík skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.