Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policisté hledají muže, jenž natočil usvědčující video. Zachytil při akci sprejera, který pomaloval mostní klenbu i dům

Kriminalisté pátrají po zatím neznámém pachateli, který v Plzni posprejoval zeď obytného domu v ulici Na Roudné a mostní klenby Rooseveltova mostu. Jeho akci měl natočit na mobil minimálně jeden náhodný svědek. Policie teď shání usvědčující videa i informace.

Sprejer pomaloval zeď a mostní klenby okolo půl deváté večer. „V rámci dosud prováděného vyšetřování policisté zjistili, že sprejování měli být svědky nahodilí procházející. Jednoho z nich se zatím nepodařilo ustanovit, kdy by zrovna tento měl mít k dispozici video pachatelů, možná i jejich jednání. Muž, který by měl mít toto video, nechť se přihlásí na oddělení policistů na Vinicích a poskytne důležité informace či další důkazní materiál v podobě videa,“ vyzývá případného svědka mluvčí policie Dagmar Brožová.

Před týdnem se podařilo v Plzni strážníkům městské policie teprve pod hrozbou použití služební zbraně dopadnout dva sprejery krátce po činu, když řádili v Luční ulici na Roudné. Do akce vyjížděli na základě upozornění jednoho svědka. „Strážníci při následném pronásledování dvojice postřehli, že jednomu z mužů vypadl na silnici nůž. Proto byli při dalším postupu velmi obezřetní. Opakovaných výzev k zastavení si žádných z prchajících mužů zprvu nevšímal. Nakonec však oba výtečníci úprk pod hrozbou namířené zbraně vzdali," informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová. 

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pexels

Štítky sprejer, postříkal mostní klenbu, poškodil zeď domu, usvědčující video, svědek události

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají muže, jenž natočil usvědčující video. Zachytil při akci sprejera, který pomaloval mostní klenbu i dům  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.