Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

S pistolí v ruce šel muž řešit rodinné neshody s tetou. Když zbraň při výstřelu selhala, použil ji k úderu

Rodinné problémy se svojí tetou se rozhodl vyřešit s pistolí v ruce pětadvacetiletý muž. Incident se stal ve večerních hodinách, když si muž přijel do jednoho domu v Tachově popovídat se svojí příbuznou.

Žena se odmítla se svým synovcem bavit a odmítnutý muž proto naštvaně obešel dům. „Kamenem proto poškodil skleněnou výplň okna a fasádu domu. Následně za ním před dům vyšel šestatřicetiletý přítel ženy, na kterého pachatel namířil plynovou pistoli a několikrát zmáčkl spoušť. Zbraň ale z důvodu závady nevystřelila. Útočník se ji tedy pokusil opakovaně nabít, což se mu také nepodařilo. Udeřil proto muže do obličeje nejdříve zbraní a poté sevřenou pěstí. Způsobil mu zranění, které si vyžádalo ošetření lékaře,“ informovala o surovém napadení mluvčí policie Iva Vršecká.

Během útoku na svého přítele přivolala žena na místo policejní hlídku. Ještě před jejím příjezdem však pachatel nasedl do svého vozidla a z místa odjel. Neunikal dlouho. Policisté ho zhruba o hodinu později vypátrali v obci Nová Hospoda. Po zadržení ho převezli do policejní cely. Útočník je teď podezřelý ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování, ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky útok pistolí, napadl muže, plynová pistole, rodinné neshody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S pistolí v ruce šel muž řešit rodinné neshody s tetou. Když zbraň při výstřelu selhala, použil ji k úderu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.