Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Při dramatické evakuaci obyvatel z domu, kde hořel jeden byt se dva policisté nadýchali kouře

Dva policisté se nadýchali kouře během bleskové evakuace obyvatel při požáru bytu v Sokolovské ulici v Plzni. Hořet tam začalo krátce po osmé hodině ráno. Jako první k ohroženému bytovému domu plného kouře dorazily policejní hlídky z obvodního oddělení Lochotín. Při dramatické evakuaci nájemníků šlo o minuty.

Na místo požáru ihned vyjely všechny složky IZS. „Policisté, kteří dorazili ještě před příjezdem hasičů nezaváhali ani okamžik a z velmi zakouřeného domu začali evakuovat jeho obyvatele. Mezitím se na místo dostavili hasiči, kterým se podařilo požár lokalizovat a zlikvidovat. Běhen prvotního zásahu se dva policisté nadýchali kouře a oba proto byli následně předáni do péče záchranářů,“ popsala událost mluvčí policie Michaela Raindlová.

K dalšímu zranění obyvatel domu, díky včasnému zásahu policistů, naštěstí nedošlo. Dle prvotního zjištění byla příčinou požáru technická závada. Oba policisté jsou v pořádku a po chvíli se mohli vrátit zpět do služby. Požár zlikvidoval zejména koupelnu bytu.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky požár bytu, policisté se nadýchali kouře, evakuace obyvatel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při dramatické evakuaci obyvatel z domu, kde hořel jeden byt se dva policisté nadýchali kouře  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.