Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Vandal rozbil skleněnou výplň na budově Nového divadla. Způsobil škodu za 124 000 a hledá ho policie

Speciální skleněnou výplň na budově Nového divadla v Plzni rozbil kamenem zatím neznámý pachatel a způsobil tak škodu za 124 000 korun. V souvislosti s tímto případem teď policie pátrá po dvojici osob, které zachytila bezpečnostní kamera.

„Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Neznámý nezletilý pachatel hodil kámen proti skleněné výplni atria Nového divadla na Palackého náměstí v Plzni a výplň tvořenou speciálním sklem poškodil. Škoda byla vyčíslena na 124 tisíc korun. V souvislosti s objasňováním tohoto případu policisté hledají ženu a muže, kteří jsou zachyceni na snímcích z kamerového záznamu. Mohli by poskytnout důležité informace pro vedené trestní řízení,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Osoby na fotografiích se mohou samy přihlásit na lince 158 nebo obvodním oddělení Plzeň střed, stejně tak veřejnost, pokud někdo dvojici pozná a zná její totožnost, může své informace sdělit policistům přímo na obvodním oddělení policie Plzeň 2 nebo policistům na tísňové lince 158.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky rozbili sklo, poškodili Nové divadlo, rozbitá skleněná výplň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal rozbil skleněnou výplň na budově Nového divadla. Způsobil škodu za 124 000 a hledá ho policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.