Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Opilého hosta v Plzni se snažila vyhodit z podniku podnapilá barmanka, roztrhala mu bundu

Co dočinění s opilým a nezvladatelným hostem měla mladá barmanka v jednom z podniků v centru Plzně. Problémového muže se nejprve snažila z podniku vykázat. Poté se začali společně hádat, což rychle přerostlo ve rvačku. Přivolaní policisté na místě zjistili, že alkoholu holdovali oba dva – host i obsluha.

O potyčce mezi čtyřiadvacetiletou barmankou a o deset let starším hostem se dozvěděla hlídka městských policistů v půl sedmé ráno. Do křížku se dotyční dostali poté, co se žena snažila opilého muže vyhodit z podniku. „Mezi oběma následně došlo k fyzické i slovní potyčce, přičemž při konfliktu byla muži způsobena škoda na svrchní části oblečení. Rozpor mezi nimi pokračoval poté i venku na ulici,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Ženu celá situace velmi rozrušila a uklidňovat ji musel přivolaný strážník. Brzy na místo dorazila také Policie ČR. Policisté u obou aktérů provedli dechové zkoušky, které vyšly s pozitivním výsledem 1,82 promile alkoholu v dechu u muže a 1,29 promile u ženy.

„Jelikož muž neovládal ve stavu opilosti své jednání, rozhodli se jej strážníci převézt k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice. Přestupky z jejichž spáchání jsou muž i žena podezřelí, budou postoupeny k dořešení příslušnému správnímu orgánu,“ uzavřela mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto koláž Drbny (MP Plzeň + Jan Luxík)

Štítky opilý muž, opilá žena, opilá barmanka, fyzická potyčka, rvačka, opilý host

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilého hosta v Plzni se snažila vyhodit z podniku podnapilá barmanka, roztrhala mu bundu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.