Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Na útěku je další vězeň, uprchl v Plzni ve stejný den, jako další trestanec v Karlových Varech

Po uprchlém vězni pátrají policisté v Plzeňském kraji. Odsouzený devětadvacetiletý Václav Šeba využil příležitosti a utekl z pracoviště v jedné plzeňské firmě. Ve stejný den utekl z pracoviště v Karlových Varech další odsouzený vězeň. Policie vyhlásila po obou uprchlých trestancích celostátní pátrání.

Vězeň Šeba s trvalým bydlištěm na Plzeňsku utekl z nestřeženého pracoviště firmy MEA v Plzni. „Je hledaný od úterý 2. května 12:30 hodin, kdy vyšel najevo jeho odchod z pracoviště. Hledaný je 178 centimetrů vysoký, má hubenou postavu, modré oči, na krátko střižené hnědé vlasy. Byl oblečen do pracovních kalhot černé barvy, trička šedé barvy a mikiny tmavě zelené barvy. Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová. Podle policie není uprchlík nebezpečný.

Další uprchlý vězeň zmizel v Karlových Varech

V Karlovarském kraji zase pátrali policisté po osmačtyřicetiletém vězni, který v úterý krátce před polednem odešel z nestřeženého pracoviště v Karlových Varech. Hledaný muž nebyl nebezpečný. Ve výkonu trestu odnětí svobody je za majetkovou trestnou činnost a maření výkonu úředního rozhodnutí. Ve čtvrtek se policistům tohoto uprchlíka podařilo zadržet v Karlových Varech a byl rovnou eskortován do věznice, kde ho čeká další trest. Na útěku byl necelé tři dny. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky vězeň na útěku, uprchlý vězeň, utekl vězeň, nestřežené pracoviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na útěku je další vězeň, uprchl v Plzni ve stejný den, jako další trestanec v Karlových Varech  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.