Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pětiletý chlapec z auta sledoval, jak policisté zadrželi jeho matku, když prodávala drogy zákazníkovi

Přímo při předávce drogy zadrželi kriminalisté třicetiletou dealerku ze severního Plzeňska. Policejní zásah zažil i její pětiletý syn. Toho měla žena s sebou při akci v automobilu, ve kterém přivezla pervitin pro svého klienta. V souvislosti s případem skončil v rukou policie i devětadvacetiletý muž.

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání ženy a muže, které obvinili ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Policie se případem zabývala dlouhodobě a intenzivně. Obviněná žena opatřovala pervitin, který pak prodávala buď sama, anebo společným jednáním a po předchozí domluvě se svým rovněž obviněným druhem,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na severním Plzeňsku dealeři prodali pervitin nejméně ve 158 případech. „Prodali více než sto gramů pervitinu a vydělali tak 150 tisíc korun. Při posledním předání drogy byla žena zadržena. Ve vozidle, ve kterém drogu přivezla, se nacházel i její pětiletý syn. Kriminalisté provedli domovní prohlídku i prohlídku vozidla. V bydlišti obviněných byla zajištěna digitální váha, igelitové sáčky a sáček s krystalickou látkou a finanční hotovost, ve vozidle byl taky zajištěn sáček s krystalickou látkou a peníze,“ informovala policejní mluvčí.

Oba dva obvinění dealeři pervitinu jsou teď stíháni na svobodě. To se ale v případě prokázání viny může změnit. Hrozí jim totiž trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš, Policie ČR

Štítky dealerka drog, dealerka pervitinu, zadržená dealerka drog, policejní zásah, měla v autě syna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pětiletý chlapec z auta sledoval, jak policisté zadrželi jeho matku, když prodávala drogy zákazníkovi  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.