Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policie už našla ženu, která odešla z nemocnice v růžovém županu a s kanylou zavedou do ruky

, aktualizováno 14. dubna 2023, 11:04

V ohrožení života byla být devětatřicetiletá Michaela z Plzeňska, která ve čtvrtek v podvečer odešla z plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně, kde byla hospitalizována. V době odchodu měla mít v ruce ještě zavedenou kanylu. Policie po ní večer vyhlásila celostátní pátrání. V pátek před polednem policie pátrání odvolala, ženu se podařilo najít.

„Pátrání po pohřešované ženě, která včerejšího dne odešla z nemocnice v Plzni bylo odvoláno. Žena byla nalezena v pořádku. Děkujeme veřejnosti za pomoc při pátrání," uvedla bez dalších podrobností k případu mluvčí policie Eva Červenková. 

Text původní zprávy: „Pohřešovaná žena v 16:20 hodin odešla z Fakultní nemocnice. Při absenci medikace může být v ohrožena na života. Žena je vysoká 161 cm, hubené postavy, má světle hnědé lehce zvlněné vlasy po ramena svázané do culíku. V době odchodu měla na sobě růžový župan, na nohou přezůvky a v ruce by mohla mít ještě zavedenou kanylu,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

Už začátkem dubna hledala policie v Plzeňském kraji pacientku, která rovněž opustila nemocnici se zavedenou kanylou. Sedmdesátiletá seniorka z Tachovska odešla z nemocnice ve Stodu na jižním Plzeňsku, kde byla hospitalizovaná po úrazu hlavy. Druhý den ji policisté našli v obci Blatnice na severním Plzeňsku, zhruba 13 kilometrů od Stodu. Žena byla v pořádku.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky pohřešovaná žena, pohřešovaná pacientka, pátrání, odešla z nemocnice, pacientka v ohrožení života

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie už našla ženu, která odešla z nemocnice v růžovém županu a s kanylou zavedou do ruky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.