Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté už vypátrali pacienta, který uprchl z psychiatrické nemocnice na jižním Plzeňsku

Policisté už ukončili celostátní pátrání po jedenačtyřicetiletém pacientovi, který utekl z psychiatrické nemocnice na jižním Plzeňsku. Muži z Českých Budějovic hrozilo v případě přerušení léčby vážné zhoršení jeho zdravotního stavu. Pacient už nefiguruje v seznamu hledaných osob.

Původní zpráva: „Pohřešovaný Michal se 5. dubna 2023 nevrátil z povolené vycházky zpět do zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde byl hospitalizován dobrovolně. U pohřešovaného může dojít v případě přerušení léčby ke zhoršení jeho zdravotního stavu. Vzhledem k tomu, že muž trpí epilepsií, může být ohrožen na zdraví i životě,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Hledaný má hubenou postavu, vysoký je 172 cm, má oválný obličej, hnědé vlasy na ramena a modré oči. Je oholen a má kulatá záda. Na sobě měl mít naposledy tmavě zelenou bundu, černé šusťákové kalhoty, červené sportovní boty a černou mikinu.

„Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu hledaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky pohřešovaný muž, pátrání, psychiatrická nemocnice, přerušení léčby, zhoršení zdravotního stavu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté už vypátrali pacienta, který uprchl z psychiatrické nemocnice na jižním Plzeňsku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.