Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Silně opilý řidič převrátil na rovném úseku kamion, nadýchal přes dvě a půl promile

Naprosto nepochopitelně se zachoval řidič kamionu, který před jízdou notně popíjel. Pod vlivem alkoholu nezvládl řízení a na silnici u obce Trnová na Tachovsku havaroval a skončil na boku v poli. Muže museli z kabiny vyprostit hasiči. Na místě nadýchal řidič přes dvě a půl promile.

„Před Trnovou ve směru od Tachova havaroval kamion mimo komunikaci a zůstal na boku. Řidiče jsme vyprostili. K úniku provozních kapalin nedošlo,“ uvedl stručně mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. „Muže narozeného v roce 1973 jsme bez viditelných zranění transportovali do Stodské nemocnice,“ doplnila Mária Svobodová ze záchranky.



Policie dnes odpoledne zveřejnila detaily ohledně toho, jak k nehodě na silnici č. 199 došlo. „Řidič jel ve směru od obce Trnová na obec Tachov, kdy na rovném úseku komunikace vyjel se soupravou vpravo mimo silnici do pole, kde havaroval. Dechová zkouška u něj prokázala pozitivní výsledek s hodnotou téměř 2,7 promile,“ upřesnila policejní mluvčí Barbora Šmaterová. Na tahači a návěsu byla předběžně vyčíslena škoda ve výši 20 tisíc korun. Nehodou se policisté nadále zabývají.

Čtete také:

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda kamionu, opilý řidič, alkohol za volantem, Tachovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý řidič převrátil na rovném úseku kamion, nadýchal přes dvě a půl promile  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.