Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Agresor surově zbil svého otce a následně ho unesl tramvají MHD. Do cíle své cesty už nestačil dojet

Surové bití a únos ze strany vlastního syna zažil dvaasedmdesátiletý muž z Plzně. Policejní komisař teď dvaadvacetiletého agresora obvinil z trestného činu vydírání, nebezpečné vyhrožování a ublížení na zdraví. Mladý muž okamžitě skončil ve vazbě.

Incident mezi otcem a jeho synem začal v jednom z bytových domů v Raisově ulici v Plzni. „Mladík tam svého otce navštívil a po chvíli ho začal bezdůvodně fyzicky napadat a to údery do hlavy. Následně ho donutil pod pohrůžkou dalšího násilí, aby s ním nastoupil do tramvaje s tím, že vystoupí na autobusovém nádraží a dále budou pokračovat autobusem do jedné větší obce na jižním Plzeňsku,“ popsala útok mluvčí policie Michaela Raindlová.

Během nedobrovolné cesty tramvají se unesenému muži naštěstí podařilo v nestřeženém okamžiku zavolat svému druhému synovi, který ihned kontaktoval policii. Ti vytipovali tramvaj a okamžitě připravili zásah proti pachateli. „Policisté muže zadrželi při výstupu z tramvaje. Otřeseného seniora předali do péče záchranářů. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který soudce akceptoval. V případě prokázání vinu mu hrozí až osm let odnětí svobody,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zbil otce, unesl otce, zásah v tramvaji, vydírání, nebezpečné vyhrožování, ublížení na zdraví, vazba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor surově zbil svého otce a následně ho unesl tramvají MHD. Do cíle své cesty už nestačil dojet  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.