Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Bezpečnostní kamera zachytila tvář nešikovného zloděje, který má na svědomí vloupání. Teď ho hledá policie

Při zpackaném vloupání do automobilu vyrušil zloděje policista v civilu. Vyděšený pachatel na místě činu zanechal svůj lup a utekl. Navíc má policie k dispozici kamerový záznam, na kterém je zachycena tvář zloděje. Teď kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při zjištění jeho totožnosti. Je velmi pravděpodobné, že po zapojení občanů do pátrání už dlouho spravedlnosti unikat nebude.

Zatím ještě neznámý zloděj se vloupal do zaparkovaného osobního automobilu v Hálkově ulici v Plzni. „Ukradl z něj kabelku a tašku na notebook s osobními věcmi. Byl však vyrušen policistou v civilu, zalekl se, věci upustil na zem a utekl. Policisté mají k dispozici kamerový záznam, na kterém je zachycen neznámý zloděj, který se vloupal do vozidla,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová. Záběry z bezpečnostní kamery umístěné na chodbě domu natočily tvář pachatele jen několik minut po vloupání a jeho útěku z místa činu. 

„Pokud by někdo poznal muže, který je na fotografiích z kamerového záznamu, a mohl by pomoci objasnit jeho totožnost, může své informace sdělit policistům přímo na obvodním oddělení policie Plzeň - střed nebo policistům na tísňové lince 158,“ vyzývá veřejnost mluvčí policie.

Z bankomatu v Praze vybral neznámý muž 150 000 korun, o které oblíbeným trikem přišel důvěřivec z Domažlicka

Kriminalisté pátrají po pachateli, který je podezřelý ze spáchání podvodu. Od poškozeného vylákal přihlašovací údaje k jeho internetovému bankovnictví a následně mu z jeho účtu odcizil 150 tisíc korun. Kamera z jednoho pražského bankomatu...

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vloupání, zloděj, vloupání do automobilu, zloděje zachytila kamera, bezpečnostní kamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezpečnostní kamera zachytila tvář nešikovného zloděje, který má na svědomí vloupání. Teď ho hledá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.