Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Seniora přejelo jeho vlastní auto. Těžce zraněný muž zůstal pak zaklíněný pod vozidlem

Samovolně rozjetý osobní automobil zachytil a vláčel svého majitele. Nešťastný senior nakonec zůstal zaklíněn pod svým vozem a utrpěl těžké zranění. Bez pomoci hasičů ho nebylo možné vyprostit.

„Čtyřiaosmdesátiletý řidič zastavil s vozidlem značky Volvo na komunikaci a z automobilu vystoupil. Vozidlo řádně nezajistil proti pohybu. Z toho důvodu se samovolně rozjelo dozadu. Muže zachytily otevřené dveře a byl vozidlem tažen směrem vzad až k oplocení objektu, kde zůstal zaklíněn,“ popsala kuriózní havárii mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová.

„Nehoda se stala v chatové oblasti. Měli jsme nahlášeno od oznamovatele, že tam osobní automobil najel na muže, který zůstal pod vozidlem zaklíněný. Podle oznamovatele mělo jít o vozidlo osoby, jež pod ním uvízla. Zraněnou osobu jsme po vyproštění předali do péče záchranářů,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. „Senior utrpěl středně těžké zranění, při vědomí jsem ho transportovali leteckou záchrannou službou na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice,“ řekla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Provedená dechová zkouška byla u řidiče měla negativní výsledek. Odhadnutá hmotná škoda na vozidle činí 100 tisíc korun.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZSPK

Štítky zraněný senior, přejelo ho vlastní auto, seniora přejelo jeho auto, senior pod autem, Volvo Cars, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniora přejelo jeho vlastní auto. Těžce zraněný muž zůstal pak zaklíněný pod vozidlem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.