Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž ve vlaku masturboval vedle jedné z cestujících, pohoršená žena vše nahlásila na policii

Velký šok zažila ve vlaku žena v jejíž blízkosti se začal uspokojovat zatím neznámý muž. Incident se odehrál mezi stanicemi Rokycany a Mýto. Policisté mají fotografie muže, který by měl k věci hodně co říct, netuší ale jeho totožnost, proto se obrací s prosbou na veřejnost. Zároveň také pátrají po zloději, který v areálu jedné z firem v Kařezu kradl kabely.

K události, ze které se bude žena ještě dlouho vzpamatovávat, došlo 16. srpna letošního roku v půl deváté ráno v osobním vlaku číslo 7807. Celou věc policisté vyšetřují jako přečin výtržnictví, kterého se měl dopustit zatím neznámý pachatel. „Mezi železničními stanicemi Rokycany a Mýto si v době jízdy v blízkosti čtyřiačtyřicetileté ženy rozepl poklopec u kalhot a začal před ní masturbovat. Žena poté věc nahlásila a rokycanští policisté nyní v rámci prověřování případu pátrají po totožnosti muže, který může mít zásadní vliv k objasnění celé věci,“ uvedl policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Tento muž se měl 31. srpna potulovat v areálu jedné z firem v Kařezu, zdroj: Policie ČR

Rokycanští policisté pátrají také po muži, který na konci srpna mezi čtvrtou a pátou hodinou ráno kradl v Kařezu. Zatím neztotožněný muž vnikl na pozemek staveniště, kde se chvilku procházel. „Následně odcizil tři kusy prodlužovacích kabelů v celkové hodnotě přesahující 16 000 korun,“ upřesnil Hodan.

Pokud některého z mužů poznáváte, obraťte se na linku 158 nebo se dostavte osobně na obvodní oddělení v Rokycanech či v Radnicích.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, obtěžování, masturboval ve vlaku, pátrání po zloději, Rokycansko, Kařez, Mýto, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ve vlaku masturboval vedle jedné z cestujících, pohoršená žena vše nahlásila na policii  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.