Počasí dnes30 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Metalfest láká na americké Five Finger Death Punch a další velká jména, zasoutěžte si s Drbnou o vstupenky

PR článek

Plzeňský Metalfest se pomalu ale jistě blíží. Třídenní festival rozezní amfiteátr na Lochotíně už 31. května. Pořadatelé lákají na americké Five Finger Death Punch a Dimmu Borgir. Velkým tahákem pro všechny hudební fanoušky bude i společné vystoupení finské zpěvačky Tarji Turunen a baskytaristy Marka Hietaly, kteří naposledy stanuli na jednom pódiu před dlouhými 18 lety, tedy ještě během svého působení v kapele Nightwish. S Plzeňskou Drbnou můžou dva výherci vyhrát po dvou vstupenkách na tuto akci.

Návštěvníci mohou využít v areálu úschovnu, která je pod dohledem kamer i personálu. Skříňku je vhodné si předem zamluvit. V areálu mohou využít i nabíječky na mobilní telefony nebo si mohou před odjezdem udělat test na alkohol.

Metalfest v Plzni míří do své šťastné třináctky! Právě 13. ročník oblíbené akce se uskuteční ve dnech od 31. května do 2. června a odstartuje letošní festivalovou sezonu. Laťku nastaví proklatě vysoko a slibuje pořádně nadupaný program. Fanoušky potěší Eluveitie, Feuerschwanz, Ice Nine Kills, Sonata Arctica a mnozí další. Na programu jsou kromě koncertů také autogramiády kapel. Podrobný program najdete na webových stránkách metalfest.cz.

Zájem o akci je opravdu velký, o čemž svědčí i fakt, že podařilo zaplnit kapacity všech kempů v těsné blízkosti areálu. „V průběhu festivalu ještě stále nabízíme bezplatné veřejné tábořiště Na Jíkalce, se kterým přímo sousedí parkoviště a které zůstává v prodeji. Zakoupit si zde můžete celofestivalové i jen jednodenní parkování. Pohodlně tam zaparkujete a kousek vedle si postavíte stany,“ radí pořadatelé. V nabídce ubytování je také autocamp Bolevák. Více informací najdete ZDE.

S Plzeňskou Drbnou si můžete zasoutěžit o 2x2 vstupenky na Metalfest. Stačí odpovědět na soutěžní otázku. 

Soutěž byla ukončena, lístky získává Zlata Vostrá a Tomáš Buldra. Gratulujeme!

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hristo Shindov

Štítky Metalfest, soutěž, hudební festival, metalový festival, akce v Plzni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Metalfest láká na americké Five Finger Death Punch a další velká jména, zasoutěžte si s Drbnou o vstupenky  |  Soutěž  |  Drbna  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.