Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po dvou měsících se opět otevírají plavecké areály

Bazény v Plzni na Slovanech a na Lochotíně se od pátku opět otevřou pro veřejnost. Podmínkou je samozřejmě dodržování hygienických opatření jako je omezení počtu návštěvníků nebo všudypřítomná dezinfekce. Platnost permanentek a už zakoupených vstupenek má prodlouženou platnost do 31. března příštího roku. Jak to bude s povinností nosit roušku v rámci areálu? To momentálně řeší ředitel bazénu Tomáš Kotora spolu s krajskými hygieniky.

V areálu na Slovanech bude počet návštěvníků omezen na 267 lidí ve stejný okamžik, na Lochotíně na 68. Na Slovanech budou v provozu vířivky, tobogan, nové brouzdaliště i sauna.  Relaxační bazén je zatím kvůli stavebním úpravám zavřený, otevřen bude od 15. prosince, “ uvedl ředitel bazénu Tomáš Kotora.

Rozestupy na schodišti k tobogánu ohlídají plavčíci, stejně tak vstup do divoké řeky, kam budou smět najednou maximálně tři osoby. Počet návštěvníků na slovanském bazénu ohlídá čipový systém, abyste věděli, zda je ještě možný vstup do bazénu, budou aktuální čísla uvedena na televizích obrazovkách u recepce. Zájemci nepřijdou ani o plavecké kurzy, které se uskuteční ve speciálním režimu.

Na Lochotíně se opět spustí pohybové kurzy v tělocvičně, ovšem i zde platí podmínka ohledně kapacity a tou je maximálně devět účastníků. Sauna zůstane zavřená. Přesná pravidla ještě vedení bazénu řeší s Krajskou hygienickou stanicí, jako je například otázka, kde bude platit povinnost nosit roušku. Aktuální informace lidé naleznou na webových stránkách bazénů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto bazenslovany.cz

Štítky bazén, Slovany, Lochotín, opatření, koronavirus, Plzeň 2-Slovany, Plzeň, Krajská hygienická stanice, rouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dvou měsících se opět otevírají plavecké areály  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.