Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

„Bydlíci“ i modelářská show. Vyrazte zdarma na HOBBY

PR článek

„Bydlíci“ jako nový rozměr cestování, novinky pro zahrádkáře a kutily, vozy rallye, zápasy v bojových sportech nebo výstava trofejí myslivců. Na to všechno láká letošní ročník tradiční výstavy HOBBY na českobudějovickém Výstavišti. Děti potěší třeba vyřezávaný dřevěný kolotoč a mini zoo. Vyhrajte vstupenky!

„BYDLÍCI“ I ÚSPORNÉ BYDLENÍ

Druhá největší jihočeská výstava HOBBY, už podruhé spojená s národním potravinářským veletrhem CZECH FOOD EXPO, začíná ve čtvrtek 9. a končí v neděli 12. května.

„Na letošním HOBBY najdou návštěvníci inspiraci, poradenství i přímý prodej karavanů, obytných přívěsů, vestaveb a příslušenství. Loni jsme se přesvědčili, že právě o to je mezi návštěvníky stále větší zájem, a tak jim chceme vyjít vstříc a tuto sekci jsme letos rozšířili,“ uvedl předseda představenstva českobudějovického Výstaviště Mojmír Severin. Dodal, že za návštěvu bude stát určitě i pavilon úsporného bydlení. Představí se v něm nové trendy například z oblasti dřevostaveb, izolací, fotovoltaiky nebo tepelných čerpadel.

Výstava HOBBY je tradiční výstavou zejména pro domácí kutily a zahrádkáře, prodejci nabízí spoustu druhů sazenic, semen, stromků, keřů, ale i vybavení na zahradu nebo potřeby do domácnosti. „Naše společnost vystavuje na HOBBY již mnoho let. A řadu zákazníků máme právě díky této akci. Návštěvníci zde mají ideální možnost si v klidu vše prohlédnout a vyzkoušet, a to samozřejmě včetně novinek. Naši odborní pracovníci jim rádi poskytnou veškeré informace o konkrétních strojích,“ říká Pavel Jindra, majitel firmy ELVA PROFI s.r.o., která nabízí stavební, zemědělskou, zahradní i komunální techniku a také AKU nářadí.

HOBBY DĚTSKÝ SVĚT A HOBBY SPORT

Pro děti je připraven HOBBY DĚTSKÝ SVĚT s dřevěným kreativním koutkem, tvořivými dílnami, dětskou kontaktní ZOO a dalšími aktivitami. V rámci sekce HOBBY SPORT se představí jihočeské sportovní kluby od profesionálních až po hobby kluby. Cílit budou převážně na děti, které budou mít ideální příležitost poměřit své síly s malými členy klubů a získat podrobné informace o náboru.

„O víkendu se můžou návštěvníci těšit na zápasy v bojových sportech, v sobotu v oktagonu, v neděli to bude soutěž dětí a juniorů v TAEKWONDO,“ uvedla tisková mluvčí českobudějovického Výstaviště Michaela Čeňková.

MODELÁŘSKÁ SHOW, VÝSTAVA RALLYE I MYSLIVECKÝ PAVILON

Mezi další lákadla letošního ročníku HOBBY patří bezesporu víkendová modelářská show v pavilonu T2, který bude plný rádiově řízených modelů kamionů, zemědělských nebo vojenských strojů.

Milovníky rychlých vozů pak určitě potěší výstava závodních vozů, která bude po celou dobu trvání HOBBY v pavilonu R3. Stejně tak bude v pavilonu myslivosti výstava trofejí, obrazů s mysliveckou tematikou. Vystoupí zde i jihočeští trubači a vydrýsek Mikeš.

Vstupenky jsou v prodeji již teď on-line ZDE, výhodou je, že jsou levnější a zůstane to tak po celou dobu výstavy HOBBY. Na místě je bude možné zakoupit na pokladnách, které jsou u všech vstupních bran. Vstupenka na HOBBY je zároveň i vstupenkou na národní potravinářský veletrh CZECH FOOD EXPO.

Program a podrobné informace: http://www.vcb.cz  - 9. - 12. 5. 2024 a na facebooku.

Soutěž o 2 volné vstupenky byla ukončena. Výherem je Zdeněk Kolář. Gratulujeme! 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výstava, hobby, pavilon, sportovní soutěž, výstaviště, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

„Bydlíci“ i modelářská show. Vyrazte zdarma na HOBBY  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.