Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte tajemnou hru o přežití. Do Plzně znovu míří hororový cirkus Ohana

PR článek

Tahle show není pro každého. Hlavní aktéři si neberou servítky. I přesto každý rok hororový Cirkus Ohana přiláká tisíce diváků. Letos se vrací, aby představil zcela nový program vytvořený na motivy oblíbeného korejského seriálu Squid game. Pojďte se zaplést do tajemné hry o přežití a zjistěte, kdo vyhraje?

Po loňské úspěšné sezoně se hororový Cirkus Ohana znovu vrací, aby představit zcela novou show. Pod názvem The Game se můžete těšit na interaktivní podívanou inspirovanou celosvětovým hitem – korejským seriálem Squid Game.

Pod šapitó prvního českého hororového cirkusu nebudou chybět stálice Klaun Špína, Hugo nebo Šílený doktor. Ti všichni se spolu s dalšími aktéry zapletou do tajemné soutěže o přežití. Kdo přežije? O tom se přesvědčíte sami.

Ani letos nebudou chybět výborné výkony evropských a asijských umělců, vystoupení punkových žonglérů, hadího muže, fakírů nebo vzdušné vystoupení v síti a na tyči. Jako novinku uvidíte brilantní mongolskou vzdušnou akrobatku, ekvilibristiku nebo vodní akrobatickou show. To vše za doprovodu rockové show živého bubeníka.

Cirkus Ohana zaparkuje v Plzni u Globusu od 14. do 24. dubna. Show bude probíhat ve všední dny kromě pondělí a úterý od 19 hodin, v neděli potom od 18 hodin. Vstupenky můžete rezervovat na telefonním čísle +420 731 156 109.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cirkus, Cirkus Ohana, hororový cirkus, horor, The Game, Squid Game, Plzeň, Hra na oliheň, Globus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte tajemnou hru o přežití. Do Plzně znovu míří hororový cirkus Ohana  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.