Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jak dlouho bude diváky bavit dívat se na prostoduché krásky a svalovce z Too Hot to Handle?

Netflix vám dokáže, že i v Latinské Americe jsou lidé Too Hot to Handle. K tomu přihodí komediální seriál Superstore nebo pokračování akční komedie s Willem Smithem. HBO GO pak odhalí tajemství moderních vztahů v seriálu Scény z manželského života.

Too Hot to Handle: Latino

Po dvou původních řadách a brazilské verzi je tady latinskoamerická varianta. Princip je opět stejný, mladí lidé jejichž posedlost sexem hraničí se závislostí spolu tráví několik týdnů ve vile na pobřeží. Po čtyřiadvaceti hodinách ovšem zjistí, že plnou finanční odměnu si odnese vítěz jen v případě, že se mezi sebou nebudou líbat, dotýkat ani spolu spát. S každým prohřeškem se výše odměny sníží.

Je to pořád to samé dokola, akorát s tím rozdílem, že Mexičané, Kolumbijci, Argentinci a další jsou snad ještě zvrhlejší než jejich američtí a brazilští kolegové. Mezilidská dramata mají telenovelový náboj, všichni rádi gestikulují, křičí a taky se na sebe vrhají. Což jim dají ostatní sežrat.

První dva účastníci se poznají, obejmou, nalejí si šampaňské (oba samozřejmě v plavkách) a než si stačí přiťuknout, už přemýšlejí, kde na pláži by se nejlíp…jo, to. Další slečna mluvím ke svým prsům se slovy „zkouška, zkouška,“ jiná pak konstatuje, že jí bůh dal krásnou tvář, ale ne inteligenci. Nezbývá než souhlasit.

Koncept už by diváky mohl omrzet. Ale český divák nemusí truchlit. I na obrazovkách tuzemské televize se nyní vysílá obdobně kvalitní reality show s hezouny a kráskami v plavkách. A Love island ani není ve španělštině. V porovnání s ním se však Too Hot to Handle: Latino nedá upřít, že místní konverzace alespoň nepůsobí strojeně, nuceně a nepřirozeně. Navíc v Česku byste dramata podobná Esmeraldě hledali těžko.


Zdroj: Netflix

Superstore

Komediální seriál z prostředí obchoďáku, kam zavítá nový zaměstnanec, aby záhy zjistil, že není o nic lepší než jeho kolegové. Většina ostatních pracovníků jsou převážně karikaturně vykreslené postavy, je zde hodně popkulturních narážek. Seriál tak dává vzpomenout Kanclu, Zpátky do školy nebo třeba Brooklyn 99.

Jenže otravné a zajímavé postavy nemusejí být vždycky zábavné a mohou vám lézt na nervy. A hlavní postavy zase nemusejí být zábavné a mohou vám lézt na nervy. A maloměstští zákazníci jakbysmet. V hypermarketu také vzniká plno mezilidských dramat, nějaké to těhotenství, žádosti o ruku, ale pořád je to méně dramatické než v Too Hot to Handle.

Superstore stojí na rozcestí. Může se vydat doprava a být milým seriálem se zábavnými absurdními situacemi, anebo se vydat doleva a být seriálem vysílaným na Nově každé všední odpoledne. Těžko soudit po pilotním dílu, kudy se vydá. Své fanoušky si ale nejspíš najde tak jako tak.


Zdroj: NBC

Mizerové navždy

V roce 1995 představil režisér Michael Bay (Transformers) dvojici policistů v akční komedii Mizerové. Will Smith a Martin Lawrance se pak vrátili o osm let později v pokračování. Pětadvacet let po prvním filmu se jsou zpátky a čeká je poslední společná jízda.

I když zestárli, humor jim to neubralo a hláškují pořád slušně. Ale zatímco jeden by honil zločince do nekonečna, druhý chce pověsit kariéru na hřebík. Klasika. A tak si musejí poslední akcí nabitou misi užít za každou cenu. A to i bez režiséra původních snímků, zato s novými hereckými posilami, mezi kterými nechybí například Vanessa Hudgensová.

Mizerové navždy jsou důstojným pokračováním, které se sice prvnímu dílu nevyrovná, zároveň mu ale nedělá ostudu. Ale v nejlepším se má přestat, a tak doufejme, že slibované poslední dobrodružství této zábavné dvojice bylo opravdu poslední


Zdroj: Columbia pictures

Scény z manželského života

Slavný snímek švédského režiséra Ingmara Bergmana z roku 1973 se dočkal nového zpracování. V hlavních rolích sociálního dramatu o tom, co je to vlastně, láska, touha, monogamie, manželství nebo rozvod se představují Oscar Isaac a Jessica Chastainová. A jako současný americký pár fungují skvěle.

Syrově vykreslené manželství začíná posezením u psycholožky, která dvojici analyzuje kvůli její vědecké práci zabývající se monogamními páry. Čím jde příběh více do hloubky, ukazuje se, že vztah Jonathana a Miry není dokonalý. A není ani tak úplně monogamní.

Scény z manželského života ždímají vztah amerického páru až na dřen, jdou do hloubky a otevřou ve vás rány z neúspěšného partnerského života, nebo zpochybní ten úspěšný. Seriál od režiséra hitů Terapie či Aféra v podstatě spojuje to nejlepší z obou a psychologická sezení kombinuje s rozpadajícím se vztahem, jenž každý z partnerů vidí jinak.


Zdroj: HBO

Ohodnoť článek

Autoři | Foto NBC

Štítky Netflix, HBO Go, seriál, film, Too Hot to Handle, vztah, Will Smith, Superstore, Latinská Amerika, režisér, Ingmar Bergman, Mizerové navždy, Vanessa Hudgens, Jessica Chastainová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak dlouho bude diváky bavit dívat se na prostoduché krásky a svalovce z Too Hot to Handle?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.