Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fanoušci Viktorky mohou vidět živě utkání se Spartou v autokině v DEPO2015

Zcela unikátní filmovou projekci si teď připravila plzeňská Viktorka pro své pernamentkáře, které každý rok zve do kina. Místo do kina na film tentokrát fanoušci vyrazí na fotbal! Zápas Viktorky na pražské Letné budou příští týden ve středu sledovat živě v unikátních prostorech autokina v DEPO2015.

Zápas se hraje 27. května od osmi večer. V hledišti fanoušci být nesmí, ale majitelé permanentek mají šanci vidět utkání na velkém plátně. Od pátku 22. 5. je možné si rezervovat své místo prostřednictvím emailu autokino@fcviktoria.cz. Do emailu je vždy nutné uvést číslo permanentky a jméno držitele. Jedna vstupenka = jedno auto. Taktéž platí i pro auto, ve kterém bude více držitelů permanentních vstupenek, i pro tento případ stačí jedna vstupenka.

Klub navíc zážitek ze sledování zápasu v autokině vylepší drobným občerstvením zdarma, navíc do každého auta je připravený i malý viktoriánský dárek. Využít mohou i donášku dalšího občerstvení.Počet vstupenek je limitovaný na kapacitu 150 vozidel, akce tedy platí do vydání poslední vstupenky. "Jestli chceš být u toho, rozhodně neváhej. Počet diváků v autě je limitovaný pouze kapacitou vozidla," vzkazuje vedení klubu svým fanouškům. 

„Pokud kapacita 150 nebude vyčerpána do pondělí, budou zbylé lístky k dispozici k osobnímu vyzvednutí ve Viktoria shopu. Pokud bude kapacita vyčerpána již během víkendu, tak v pondělí dle času přijetí budeme potvrzovat jednotlivé rezervace. O všem včas informujeme prostřednictvím našich komunikačních kanálů,“ informoval Michal Belšán z FC Viktoria Plzeň.

„Autokino je v této době určitě lákavé. Věřím, že toho fanoušci využijí, sám bych hned vyrazil,“ říká s úsměvem obránce Radim Řezník. Samozřejmě nám budou na stadionu chybět, vždycky byli v podobných zápasech slyšet a společně jsme se dělili o radost. Teď bych všechny poprosil, aby nám drželi palce aspoň na dálku, budeme bojovat i za vás,“ vzkazuje fanouškům červenomodrých barev.

„Aktuální situace bohužel neumožňuje, aby nás fanoušci mohli podporovat během zápasů přímo na stadionu. Snažíme se tedy v rámci možností nachystat zajímavé alternativy a nabídnout je našim nejvěrnějším příznivcům, tedy majitelům permanentních vstupenek. Ti jsou již zvyklí, že pro ně každoročně chystáme společné sledování filmu, nyní jsme se rozhodli využít oblíbené autokino jako zajímavou alternativu. Věříme, že této možnosti využijí a budou nám na dálku držet palce,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Plzeňské „AUTODEPOKINO“ ovšem nevysílá jen fotbal. Na filmy tam mohou zájemci přijet od pátku do neděle a promítat se bude i od 28.-31.května. Jeden promítací víkend už má kino za sebou a akce se u diváků setkala s velkým ohlasem. Své síly totiž spojil tým DEPO2015 a organizátoři filmového fesitvalu Finále Plzeň. Projekce probíhá na parkovišti na dvanáctimetrové LED obrazovce. Ta nabízí skvělý obraz i v podvečerních hodinách, kdy klasická projekce na plátno není možná.

Ohodnoť článek

Foto Marek Příhoda

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, autokino, DEPO2015, utkání, Sparta, pernamentky, živý přenos, kino, AC Sparta Praha, film, vstupenka, Letná, Radim Řezník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Viktorky mohou vidět živě utkání se Spartou v autokině v DEPO2015  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.