Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tradiční letní uzavírky ulic udělají z Plzně bludiště pro motoristy, čeká nás pořádná jízda

Obvykle se v létě stává město Plzeň bludištěm plným uzavírek silnic z důvodu plánovaných oprav a nejinak tomu bude i letos. Motoristé se musí obrnit trpělivostí a budou nuceni používat jiné cesty, než ty, které mají zažité.

Uzavírka velmi frekventované Karlovarské ulice potrvá naštěstí jen několik hodin, ale i to může být pro řidiče nepříjemné. Stane se tak 2. července od 18.00 hodin do šesté hodiny ranní druhé dne. A to z důvodu opravy panelů u přípojky detenční nádrže, která se protahuje o dva měsíce.

V měsíci červenci a srpnu 2022 začínají stavby na tramvajové trati na ulici Klatovské, o které jsme už podrobně informovali. V Koterovské ulici pokračuje rekonstrukce tramvajové trati a povrchu v úseku od okružní křižovatky Generála Piky po Slovanskou alej. Uzavírka trvá až do konce srpna. V současné době se provádí také výstavba okružní křižovatky Tyršův most, spojená s úpravou a pokládkou povrchu v ulici Edvarda Beneše. Zde jsou práce naplánované až do 30. října.

Řidiče na rušné Klatovské třídě čekají kvůli opravě kolejí dopravní omezení, potrvají po celé prázdniny

Pevnými nervy se musí po dobu letních prázdnin obrnit řidiči projíždějící centrem Plzně. Se začátkem července totiž začne oprava tramvajové trati na Klatovské třídě. Dělníci budou na místě pracovat za silničního provozu, který bude zúžen do...

„V době od 25. července do 31. srpna I bude na silnici I/605 ulice Chebská (Křimice) jeden jízdní pruh řízen pomocí světelné signalizace z důvodu připojování Městského okruhu. V červenci 2022 startuje velká akce naplánovaná až do srpna 2024. Jedná se o rekonstrukci ulice Červenohrádecká, a to postupně od Doubravky na Červený Hrádek, stavba je plánována na dva roky,“ informuje mluvčí policie Veronika Hokrová.

V ulici Na Chmelnicích již probíhá výstavba okružní křižovatky a dále pak připojení na Městský okruh, práce potrvají až do konce července. Průjezd vozidel tam řídí semafory. „Dále je připravena k rekonstrukci okružní křižovatka u Olympie, úprava okružní křižovatky Makro směr Regensburská ulice a v půli měsíce srpna 2022 dojde k opravě povrchu vozovky ulice Rokycanská ve směru do centra města,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky oprava silnice, oprava ulice, uzavírka ulice, objízdná trasa, rekonstrukce, Plzeň, oprava, kruhový objezd, Edvard Beneš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradiční letní uzavírky ulic udělají z Plzně bludiště pro motoristy, čeká nás pořádná jízda  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.