Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Motorkář zahynul po střetu s osobním automobilem, další dva lidé se při nehodě zranili

, aktualizováno 21. srpna 2021, 22:00

Život devětačtyřicetiletého motorkáře dnes odpoledne vyhasl při nehodě na severním Plzeňsku. U obce Krsy se tam střetl osobní automobil s jezdcem na motocyklu. Další dva lidé, včetně malého chlapce se při nehodě zranili.

Vedle dvou vozidel pozemní záchranné služby na místě nehody zasahovala i letecká záchranná služba. „Z automobilu záchranáři ošetřili a transportovali přibližně šestačtyřicetiletou ženu a chlapce mladšího 10 let s lehčími zraněními na akutní zónu do plzeňské fakultní nemocnice. V případě motorkáře lékař konstatoval zranění neslučitelné se životem,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Řidič motocyklu tovární značky Suzuki jel ve směru od obce Krsy na silnici I/20 a dle zatím zjištěných informací a z neznámého důvodu měl jet v protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Škoda Fabia. Řidič motocyklu, utrpěl zranění neslučitelná se životem. Třiadvacetiletá řidička a sedmadvacetileý spolujezdec vyvázli bez zranění. Nezletilého spolujezdce a šestačtyřicetiletou ženu si převzali do péče záchranáři," uvedla mluvčí policie Eva Červenková. 

U řidičky alkohol na místě vyloučila dechová zkouška. Na místo nehody byl přizván znalec z oboru dopravy. U zemřelého bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnosti případu se budou zabývat kriminalisté z územního odboru Plzeň – venkov.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda, smrt, tragická nehoda, smrt motorkáře, střet motorky s osobákem, havárie, motocykl, úraz, Krsy, Plzeňský kraj, Fakultní nemocnice Plzeň, Suzuki, Škoda Fabia, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář zahynul po střetu s osobním automobilem, další dva lidé se při nehodě zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.