Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Padesátiletého muže usmrtil vlak na Plzeňsku, pravděpodobně spáchal sebevraždu

, aktualizováno 1. června 2021, 16:30

Devastující zranění neslučitelná se životem utrpěl dnes krátce před polednem padesátiletý muž, kterého srazil osobní vlak na železničním přejezdu v Holýšově na jižním Plzeňsku. Na místo odletěl i vrtulník letecké záchranné služby. Muži už nebylo možné pomoci.

„Náš lékař při příjezdu musel bohužel konstatovat exitus pro zranění neslučitelné se životem,“ uvedla Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

„Sražený muž je prozatím nezjištěné totožnosti. S největší pravděpodobností se jedná o sebevraždu. Vlaková doprava je v tuto dobu zastavena. Případ si převzali domažličtí kriminalisté,“ komentovala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Kolem šestnácté hodiny byl provoz na trati obnoven. Ve vlaku cestovalo sedm cestujících a dva zaměstnanci drah. Nikdo ve vlaku zraněn nebyl,“ doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky smrt na kolejích, tragická nehoda, muž sražený vlakem, nehoda na železnici, Plzeňský, Plzeňský kraj, Holýšov, Andrea Divišová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Padesátiletého muže usmrtil vlak na Plzeňsku, pravděpodobně spáchal sebevraždu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.