Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Tragédie na silnici, řidič osobního vozu nepřežil srážku s kamionem

, aktualizováno 22. května 2021, 21:23

Zranění neslučitelná se životem utrpěl dnes odpoledne řidič osobního auta, který se čelně střetl s kamionem. Vozidla se srazila na silnici mezi Blatnicí a Nýřany. Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že řidič osobního auta vjel v pravotočivé zatáčce do středu silnice. Řidič kamionu už nedokázal srážce zabránit.

Obrovská tragédie se odehrála dnes po páté hodině odpoledne. Ve zcela zdemolovaném osobním autě zůstal jeho řidič, kterému lékaři i přes veškerou snahu nedokázali pomoci.

„Záchranáři si převzali resuscitaci zhruba pětačtyřicetiletého muže z osobního vozu. Ten utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě podlehl. Řidič nákladního automobilu byl nezraněn a ponechán na místě,“ shrnula mluvčí krajských záchranářů Mária Svobodová.

Podle informací policie jel řidič osobního auta značky Citroën C5 směrem od obce Blatnice na Nýřany. V pravotočivé zatáčce vyjel ze svého jízdního pruhu do středu vozovky. Řidič nákladního vozidla značky DAF s přívěsem se už jen marně snažil zabránit blížícímu se střetu. Obě vozidla poté skončila mimo vozovku.

„Dechová zkouška u řidiče nákladního vozidla vyšla s negativním výsledkem. Případ si převzali kriminalisté územního odboru Plzeň-venkov a nařídili soudní pitvu zemřelého," dodala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky krimi, nehoda, Nýřany, policie, záchranáři, koroner, silnice, automobil, Blatnice, nákladní automobil, DAF, Citroën C5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na silnici, řidič osobního vozu nepřežil srážku s kamionem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.