Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Silně opilý řidič prolétl branou a napasoval vůz pod kamion

V areálu průmyslového parku Nová Hospoda na Tachovsku neplánovaně zaparkoval devětadvacetiletý cizinec. Ve směru od nájezdu na dálnici zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a prorazil bránu objektu, kde se zastavil až o návěs nákladního vozu. Policisté po příjezdu brzy zjistili, že muž před jízdou notně popíjel.

Dopravní policisté zamířili do areálu firmy na Tachovsku, kde havaroval řidič Volkswagenu Passat. Hned bylo zřejmé, že nepřizpůsobil rychlost svým dovednostem a stavu vozovky.

„S vozidlem narazil do brány objektu. Tu prorazil a následně přední částí auta narazil do zadní části odstaveného návěsu nákladního vozidla. Policisté s řidičem provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Přístroj naměřil 2, 13 promile alkoholu. Řidič odběr krve a lékařské vyšetření odmítl. Policisté řidiči zakázali další jízdu a zadrželi mu řidičský průkaz,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Z nehody jako zázrakem vyvázl bez zranění. Vzniklou škodu na osobním autě vyšetřovatelé odhadují na 150 tisíc korun, na poškozeném návěsu kamionu se jedná o zhruba 300 tisíc korun. Nehodou se policisté i nadále zabývají.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, alkohol, cizinec, policie, Tachovsko, okres Tachov, Nová Hospoda, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý řidič prolétl branou a napasoval vůz pod kamion  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.