Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Motorista nezvládl výjezd od čerpací stanice, podstatnou roli sehrála v nehodě marihuana

Skutečně velkolepý odjezd od čerpací stanice se vydařil šestadvacetiletému řidiči ve Kdyni na Domažlicku. S vozidlem značky Volkswagen Golf skončil potupně v příkopu. Svoji roli v této havárii sehrály drogy.

Nehoda se stala na křižovatce silnic I/26 a III/0223 v obci Kdyně u čerpací stanice. „Řidič jedoucí od výjezdu z čerpací stanice do ulice Dělnická při odbočování dostal s vozidlem smyk. Přejel do protisměru, potom vjel do levého silničního příkopu, kde narazil do svislé dopravní značky Dej přednost v jízdě,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Požití alkoholu před jízdou u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou. Následoval ovšem test na požití drog před jízdou. „Ten byl pozitivní. Zkouška detekovala marihuanu ve slinách. Řidič se dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve a moči,“ dodala mluvčí.

Dopravní nehoda se obešla bez zranění osob. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 10 tisíc korun, na dopravní značce vznikla škoda za tisíc korun.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, drogy, marihuana, nehoda bez zranění, Domažlicko, čerpací stanice, havárie, Kdyně, Volkswagen Golf, okres Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorista nezvládl výjezd od čerpací stanice, podstatnou roli sehrála v nehodě marihuana  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.