Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Čtyři lidé se vážně zranili při srážce dvou osobáků, zásah letecké záchranky znemožnilo špatné počasí

Čtyři muži se vážně zranili při dopolední nehodě dvou osobních automobilů, které se srazily na Domažlicku. Na místo odletěl k zásahu i vrtulník letecké záchranné služby, kvůli velmi špatnému počasí se ale musel vrátit zpět na základnu na letišti v Líních.

Nehoda se stala poblíž obce Horní Metelsko. „S těžkým zraněním, ale při vědomí, transportovali záchranáři do plzeňské fakultní nemocnice na oddělení emergency dvaatřicetiletého muže. Další tři muže ve věku od 33 do 56 let záchranáři transportovali do stejné nemocnice na urgentní příjem. Všichni utrpěli středně těžké zranění,“ uvedl Vítězslav Sladký z krajské záchranné služby.  

Nikdo z účastníků nehody není momentálně ohrožen na životě. Příčiny nehody vyšetřuje policie. Další podrobnosti zjišťujeme.  

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, srážka dvou vozidel, nehoda se zraněním, vrtulník LZS, Domažlicko, havárie, okres Domažlice, Fakultní nemocnice Plzeň, Horní Metelsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři lidé se vážně zranili při srážce dvou osobáků, zásah letecké záchranky znemožnilo špatné počasí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.