Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Traktor spěchal vytáhnout autobus zapadlý do závěje, cestou naboural jiný autobus

Kuriózní nehoda se stala na zledovatělé místní komunikaci v obci Pivoň na Domažlicku, kde se střetl traktor s projíždějícím autobusem. Ten navíc ještě narazil do zdi domu.  

„Šedesátiletý řidič traktoru značky Deutz-Fahr jedoucí ve směru od obce Vranov do obce Pivoň se při jízdě z mírného klesání nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval majetek ostatních účastníků silničního provozu. Při jízdě z mírného klesání se jeho traktor smekl na zledovatělé komunikaci a narazil do přední části autobusu MAN, který řídil sedmatřicetiletý řidič,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Po střetu se autobus odrazil za pravý okraj komunikace, kde narazil do zdi domu. Poté se zastavil. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn. Požití alkoholu u obou řidičů policisté vyloučili dechovými zkouškami. Na traktoru Deutz-Fahr škoda nevznikla, škoda na autobusu byla vyčíslena na 110 tisíc korun a na zdi domu na pět tisíc korun. „Policisté při vyšetřování této dopravní nehody zjistili, že řidič traktoru spěchal vyprostit jiný autobus, který zapadl v závěji při pravém okraji komunikace ve směru na obec Vranov,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda autobusu, srážka autobusu s traktorem, Domažlicko, traktor, dům, Pivoň, okres Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Traktor spěchal vytáhnout autobus zapadlý do závěje, cestou naboural jiný autobus  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.