Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Další tragédie na kolejích, vlak ráno srazil a usmrtil ženu v Plzni - Křimicích

Záchranáři zasahovali dnes časně ráno poblíž vlakového nádraží Plzeň Křimice. Vlak tam srazil v kolejišti šestapadesátiletou ženu. Ta následky zranění na místě zemřela. Za necelých 14 dní je to už pátá oběť, která zemřela v Plzeňském kraji po střetu s vlakem.

„Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem, lékař ZZS konstatoval smrt a na místo povolal koronera,“ informoval Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

„Nehoda se stala dnes krátce před půl pátou ráno v těsné blízkosti vlakového nádraží Plzeň Křimice ve směru na Plzeň. Kriminalisté MŘ Plzeň prověřují okolnosti střetu osobního vlaku s šestapadesátiletou ženou v kolejišti. Vlaky projíždí místem události po druhé koleji,“ uvedla Michaela Raindlová.

V minulých deseti dnech usmrtily vlaky v Plzeňském kraji již pět osob. V předchozích čtyřech případech se vždy jednalo o muže, dnes se stala poprvé v této smutné sérii nehod obětí také žena. Dvakrát zahynuli muži v těsné blízkosti nádraží v Dobřanech na jižním Plzeňsku. Dalšího muže srazil vlak ve Staňkově na Domažlicku nedaleko od nechráněného přejezdu. Jeden muž pak zemřel na trati v Plzni – Koterově.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky smrt na kolejích, tragická nehoda, žena sražená vlakem, nehoda na železnici, Plzeňský, Plzeň, Plzeňský kraj, Křimice, Dobřany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragédie na kolejích, vlak ráno srazil a usmrtil ženu v Plzni - Křimicích  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.